About Alison

Hallo, ik ben Fiona Bradley-Nusteling. Ik ben een ACE gecertificeerd Health Coach, NLP Coach, BGN Voedingscoach en voormalig Internationaal Personal Trainer. Ik ben getrouwd met een Australiër en samen hebben we twee dochters van 20 en 22. Na meer dan 10 jaar als Personal Trainer en Voeding en Health Coach gewerkt te hebben, heb ik mijn focus verlegd naar alleen coaching. Mijn ervaring leert dat dat het meest uitdagende gedeelte van mijn werk is want we weten eigenlijk allemaal best wat goed voor ons is, maar hoe blijven we gemotiveerd? Waar halen we in ons (drukke) leven de energie vandaan om het vol te houden? Hoe veranderen we ingesleten patronen ? Overal liggen verleidingen op de loer. Met behulp van  een nieuwe mindset kan ik je stap voor stap helpen een gezonde leefstijl vol te houden en gemotiveerd te blijven zodat je de meest fitte, gezonde en energieke versie van jezelf wordt en blijft!  

 

Het lijkt me leuk je te ontmoeten!

 

Hartelijke groet,

Fiona

personal training den haag

Wie ben ik ?

 
De "Your Best You" filosofie
 
In de media, op het internet en in de tijdschriften worden we gebombardeerd met wat op dit moment het "perfecte lichaam" voor moet stellen. Het is maar net wat de mode dicteert. Eerst (en nog steeds) waren het ultra dunne modellen en nu gaat de trend richting het vollere model met grote billen en borsten maar ook met een middel waar je met twee handen omheen kunt.
Beide behoorlijk onrealistisch voor het merendeel van de bevolking. Geen wonder dat
veel mensen zo kritisch zijn op hun eigen lichaam. Maar we leven in de echte wereld en we zijn echte mensen en als we om ons heen kijken zien we mensen in alle vormen en maten en
dat is goed, dat is leuk, gelukkig is niemand perfect.
 
We zijn allemaal goed zoals we zijn, iedereen op zijn eigen unieke manier!
 
"Maar als we goed zijn zoals we zijn waarom zouden we dan
de beste versie van onszelf willen worden?"
 
Omdat de beste versie van onszelf worden belangrijk is voor onze gezondheid en energieniveau. We hebben maar één lichaam gekregen en als we daar goed voor zorgen, dan geeft het ons enorm veel positieve energie terug. Het zorgt ervoor dat we ons lekker in ons vel gaan voelen, zowel mentaal als fysiek. Soms wordt een gezonde leefstijl beoordeeld als moeilijk en saai maar als je het eenmaal stap voor stap onder de knie hebt voelt dat niet langer zo aan, dan is het een normaal deel van je leven geworden. Neem de tijd, maak het leuk en vier elk succes!
Studies / Certificaties
 
Coaching/Voeding/Training
ACE Health Coach 
ICM Professional Coach
NLP Practitioner 
BGN erkend Voedingsoach
ARTIVA Emotional Eating Coach
ACE International Personal Trainer